Новини

П'ять криворізьких центрів первинної медико-санітарної допомоги стали переможцями національного бізнес-рейтингу в Україні

1-2 Золото рейтингу отримали криворізькі центри первинної медико-санітарної допомоги №1 і №4, срібло присуджено центрам №6 і №2 та бронзою нагороджено центр №3.

1-4 Щорічно представництвом міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, проводиться галузева аналітика серед діючих підприємств України. Цього року досліджувалось близько 3,5 тисяч компаній представлених по 615 видам діяльності. Це підприємства гірничодобувної промисловості, внутрішньої і зовнішньої оптової та роздрібної торгівлі, галузей будівництва, логістики і транспорту, сільського господарства, медицини, туризму, освіти, рекламної діяльності, готельного та ресторанного бізнесу, сфер управління нерухомістю та фінансами, IT і багатьох інших. Результат аналітики характеризує рівень успішності та стабільності підприємств серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи.
1-3 За результатами  загальнодержавного економічного ранжування суб'єктів господарювання, до ТОП-5 державних та комунальних підприємств  Дніпропетровщини увійшли п'ять центрів первинної медико-санітарної допомоги Криво Рогу. Таке визнання доводить, що криворізькі підприємства являються надійними партнерами, престижними роботодавцями, пропонують якісні послуги, а також є перспективними для співробітництва.
 «Нас переповнює радість і гордість за такі високі результати у рейтингу. Це стало можливо, завдяки підтримці медичної галузі міською владою. У Кривому Розі постійно збільшується кількість амбулаторій в великих житлових масивах та у віддалених районах міста. Це максимально наближає надання медичної допомоги криворіжцям. Всі медичні заклади забезпечені сучасним та якісним обладнанням, а для медиків створюються гідні умови для праці, це безумовно, мотивація для медичного персоналу», - розповіла Наталя Косяк, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги №1.