Новини

На запасному полі ДЮСШ №1 завершують будівництво роздягалень, а в 50-метровому басейні готують чашу до гідроізоляції

1-3 Міський голова Юрій Вілкул проконтролював хід виконання ремонтних робіт на двох важливих спортивних об'єктах: запасному полі зі штучним покриттям дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та реконструкції найбільшого плавального басейну Кривого Рогу.

 На полі зі штучним покриттям будівельники доповіли меру, що роботи йдуть по графіку. Поруч з трибунами встановлені дві модульні роздягальні. «Переходимо на внутрішні роботи та підведення комунікацій. До 15 грудня, як і передбачено за графіком, плануємо здати об'єкт», - зазначив Ігор Бойко, директор підрядної організації.
1-2   За завданням мера, передбачили зручності як для юних спортсменів, так і тренерів та вболівальників. Окремо зводять душові та санвузли для гравців та тренерського складу. Ззовні модульну будівлю утеплять, підключать електроопалення та встановлять енергозберігаючу вентиляцію.
 Нагадаємо, що за рахунок коштів міського бюджету на футбольному полі укладено сучасне синтетичне покриття «штучна трава», встановлено нове світлодіодне освітлення, побудована трибуна для вболівальників на 300 місць, розширені вхідні ворота. Також, замінена вся дренажна система поля.
1-6 У ДЮСШ №1 працює 20 груп  спортшколи «Кривбас-84», тренується 480 дітей. Досвід та вміння хлопцям передають 14 професійних тренерів.
 Що стосується реконструкції 50–метрового басейну ДЮСШ №1 то на теперішній час завершуються роботи з водопідготовки. Чаша басейну підготовлена під гідроізоляцію. Добігають кінця роботи із оздоблення стін, далі будівельники мають очистити приміщення і розпочати поступове нанесення шарів ізоляції.
 Міський голова поставив завдання до кінця грудня завершити гідроізоляцію чаші, випробувати її, наступний етап – облицювання чаші плиткою.