Новини

Мер Кривого Рогу Юрій Вілкул подякував криворіжцям за підтримку: «Для мене це - не лише честь та відповідальність, але й стимул продовжувати зміни на краще у нашому місті»


1-19 Вчора мешканці Кривого Рогу на виборах продемонстрували підтримку чинному меру міста Юрію Григоровичу Вілкулу.

 Юрій Вілкул подякував криворіжцям за підтримку:
 «Дорогі, рідні криворіжці! Я вдячний вам за ту підтримку і довіру, яку ви мені надаєте. Для мене і нашої команди це - не лише честь та відповідальність, але й великий стимул продовжувати позитивні зміни у нашому місті. Ми зараз захищаємо наш результат у комісіях. Але вже очевидно, що по виборам мера випереджаємо майже у два рази. А «Блок Вілкула Українська перспектива» отримує перемогу на виборах до міської ради.
Я переконаний, і не раз говорив, що нам не потрібні потрясіння та експерименти над людьми та містом, а потрібний стабільний розвиток, сумлінна, методична праця на благо міста. Зважено, збільшуючи соціальну підтримку та допомогу людям, виконуючи нашу програму, яка цілком реалістична і прогарантована, разом ми створимо краще майбутнє для всіх криворіжців, для наших дітей і онуків.
 Багато що необхідно зробити. Але, своєю довірою ви показали, що Кривбас на правильному шляху. Дякую! Працюємо, дорогі земляки!».