Новини

Інвестиції в розвиток: У співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій у Кривому Розі будуть реалізовані нові проєкти з модернізації освітніх та медичних закладів


1-2 Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов підписав із Українським фондом соціальних інвестицій рамкову угоду про реконструкцію дитячого садка № 255 на житломасиві Інгулець. Також, капітально відремонтують дві амбулаторії: №6 у Довгинцівському районі по вулиці Мухіної, 2 та № 1 - на житломасиві Інгулець по вулиці Каткова,2.

 При впровадженні проєктів Фонд приділяє особливу увагу сучасним технологіям енергозбереження та енергоефективності. «У вашому місті дуже відкриті та ініціативні люди, які прагнуть позитивних змін у рідному місті. Мене вражає співпраця громадськості та представників органів місцевого самоврядування. Тому що це дуже рідко буває. У Кривому Розі налагоджений конструктивний діалог між владою та громадою задля вирішення нагальних питань з розвитку міської інфраструктури», - зауважила Тетяна Скляренко, консультант з розвитку потенціалу громад Східного регіонального представництва УФСІ.
1-3 «Завдяки нашій спільній системній роботі Кривий Ріг став надійним партнером у роботі як з внутрішніми, так і з міжнародними інвесторами. Надійність в роботі з міською владою визнана багатьма організаціями - свідчення тому наші спільні проекти з Європейським інвестиційним банком, ЄБРР, GIZ. Для мене головна мета цієї співпраці - зробити місто більш комфортним для криворіжців, зручним для життя. І звичайно, дуже важливі такі проєкти, як цей - щоб наші маленькі і юні криворіжці виховувалися і вчилися в максимально комфортних умовах. Ми зробимо все, щоб проєкт був реалізований максимально якісно,- сказав мер Костянтин Павлов.
 Кривий Ріг третій рік співпрацює із Українським фондом соціальних інвестицій, що за підтримки уряду Німеччини реалізує в Україні проєкти з розвитку об'єктів соціальної інфраструктури та підтримки внутрішньо-переміщених осіб. На разі, тривають ремонтні роботи у гуртожитку по вулиці Каткова, 25.